Tragédia: meghalt Tina Turner fia - a másik gyermeke 4 éve öngyilkos lett

Forrás: Getty Images/David M. Benett -
Tina Turner fia, Ronnie öngyilkos Tina Turner öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i otthonában holtan találták Tina Turner fiát, a 62 éves Ronnie-t. A férfira a szomszédok találtak rá, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. 

Egyelőre nem tudni, miben halt meg - a rákbetegséggel is küzdő - Ronnie, csupán annyit közöltek, hogy a férfi felesége csütörtökön hívta a mentőket, hogy a férje nehezen veszi a levegőt. Az orvosok Ronnie-ék San Fernando Valleyben lévő otthonába siettek, de már ők sem tudtak segíteni: holttá nyilvánították - írja a TMZ.

Az énekesnő egy üzenetben így búcsúzott: "Ronnie, túl korán hagytad el a világot. Szomorúan lehunyom a szemem, és rád gondolok, szeretett fiam"

Forrás: Getty Images/David M. Benett

A 62 éves férfi halála mindössze négy évvel azután történt, hogy az énekesnő idősebb fia, Craig 2018 júliusában agyonlőtte magát. Akkor az énekesnő a búcsúztatóról posztolt.

Turner korábban arról beszélt, hogy volt időszak, amikor öngyilkosságon gondolkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.