Már az első adástól kezdve felfokozott a hangulat a ValóVilág idei évadában. A játékosok nemcsak káromkodnak, hanem ordibálnak is, sőt egy erőszakos jelenet nemrég sokaknál kiverte a biztosítékot. A készítők ezért egy teljes héten át az önfejlesztésre, a traumák és a helyzetek megfelelő kezelésére irányítják a villalalók figyelmét.

A játékosokhoz beküldtek egy pszichológust, aki kvázi egy csoportterápiás eseményt szervezett. A játék során felszínre kerültek az eddig rejtegetett érzések és gondolatok, többeket megviseltek a hallottak, egyesek pedig kiabálva meséltek problémáikról.

"Nem volt senki, aki engem kint megvédett volna! Senki! Egyedül csináltam én is végig mindent! Egyedül! Magamtól tanultam meg, hogy ne azt a példát kövessem, amit egész életemben rámpakoltak. Jobbról, balról, száz oldalról! Nagyon sokat kaptam én is az élettől!" – kezdte VV Ákos a 24.hu szerint.

VV BibiForrás: RTL Kettő

És igyekszem nem azt csinálni másokkal, amit velem tettek, mert tudom, hogy mennyire fáj, tudom, hogy mennyire szar! És pont ezért nem akarom, hogy más is olyan szarul érezze magát, mint én éreztem magam egész kibaszott gyerekkoromban!

Ákost hallgatva Bibiben is felszínre törtek az emlékek, hiszen sok tekintetben hasonló gyermekkora volt, mint a fiúnak. A szakember ekkor arra kérte a lányt, hogy beszélje ki magából a rossz élményeket, képzelje maga elé azt az embert, aki a traumákat okozta és címezze egyenesen neki a szavait.

"Nem értem, hogy miért kaptam tőled ennyi fájdalmat már kiskoromban. Miért rajtam vezetted le a feszültségedet? Egy kislány voltam... aki nem tudta megvédeni magát. És te mindig otthagytál engem, mindig" – mondta Bibi a lap szerint.

A pszichológussal folytatott gyakorlatról készült teljes jelenetet ide kattintva tudod megnézni.