14 éves fiú ölte meg édesanyját Fülöpjakabon: korábban nevelőszülőknél élt a gyerek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyilkosság édesanya nevelőszülő anyagyilkos Fülöpjakab gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beilleszkedési gondokkal küzdheted a feltehetőleg nevelőszülőktől elhozott fiú, aki hétfőn a saját édesanyját ölte meg. 

Ahogy azt a Life is megírta, a 14 éves tinédzser felindultságból, brutális kegyetlenséggel végzett édesanyjával. Az áldozatot élettársa találta meg, az ágyukban fekve, holtan.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A helyiek nem sokat tudnak a családról, mivel csak két hónappal ezelőtt költöztek a településre, először csak a szülők, majd a fiú is. A településen élők szerint teljesen átlagos családról van szó, a szülők korán reggel elbicikliztek a munkahelyükre, egy helyi lovászatba, ahonnan késő délután tértek haza.

A gyerekről úgy tudják, nem akart iskolába járni - feltehetőleg beilleszkedési nehézségei voltak -, emiatt édesanyjával is összeveszett.

A család a szülők főnökének házában élt, a gyermekük pedig a fülöpjakabiak tudomása szerint azért költözött később a faluba.

"Úgy hallottuk, hogy nevelőszülők nevelték, nem a biológiai apja, ezért hozta Szilvia és Mihály később ide őt is, hogy egy család legyenek. Egy hónapja már itt voltak és dolgoztak, amikor egy nap elutaztak, és Leventével jöttek vissza" - mesélték a család szomszédai a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.