Nem vette észre, hogy drogkereskedő a férje - elbocsátották a rendőrtisztet

dreamstime -
drogkereskedő rendőrtiszt rendőr díler férj drogdíler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrnőnek állítólag még az sem szúrt szemet, hogy férjével luxuskörülmények között élnek, és akadt némi pénz és kábítószer is az otthonukban. Rasvinder Agalliu azt állítja, hogy férje, Julian Agalliu heti 1164 és 4656 euró közötti készpénzt keresett futballisták magánséfjeként.

Elbocsátottak egy londoni rendőrtisztet, miután kiderült, hogy albán származású férje drogbáró. Szerény rendőrtiszti fizetése ellenére Rasvinder Agalliu fényűző életet élt, amely magában foglalta a havi 2,4 millió forintos ingatlan bérleményt, egy 33 millió forint értékű Audit és egy dizájner ruhákkal teli szekrényt.

dreamstime

Azt állította, hogy férje, Julian Agalliu heti 1164 és 4656 euró közötti készpénzt keresett futballisták magánszakácsaként. Ám mint kiderült, nem ebből telt a luxusra.

Férjét bűnösnek találták kábítószerek, köztük kokain és kannabisz szállítására irányuló összeesküvésben, miután a rendőrség olyan üzenetekhez jutott hozzá, melyeket a férj az Encrochat bűnügyi alkalmazáson keresztül küldött az "ügyfeleinek". Az üzenetekben fegyverüzletekről és 100 kg-os kokaincsomagokról beszélt.

Amikor 2020 júniusában a rendőrség razziát tartott a házaspár észak-londoni otthonában, kokaint, digitális mérleget és több mint 15 000 fontot, azaz 7,1 millió forintot találtak készpénzben.

Rasvinder Agalliu azt állította, hogy nem tudott a hálószobában lévő drogokról és készpénzről, mert nem aludt ott, és a mérleg sem volt ismerős számára. A lakásban talált kábítószerrel kapcsolatban pedig azt mondta: egy nemrégiben náluk tartott buli egyik résztvevője helyezhette el otthonukban a drogot.

A londoni rendőrség nem hitt a háromgyerekes rendőrnőnek, ezért a rendőrség kötelékéből elbocsátották - írja a Sunday World.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.