Ekkora vagyona van Palvin Barbinak: itt vannak a pontos számok

Forrás: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari -
Palvin Barbara vagyon Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legfelkapottabb és legsikeresebb magyar modell Palvin Barbara. A fiatal és csinos lány nemcsak a szakmájában, hanem a magánéletében is sikeres, ugyanis már négy éve alkot egy párt Dylan Sprouse-szal.

A koronavírus-járvány miatt sokaknak megcsappant a bevétele és a vagyona, és a lezárások a divatszakmát is súlyosan érintették. Az előző évekhez képest csökkent Palvin Barbara vagyona is, ám vélhetően így sem panaszkodhat.

Forrás: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

A legfrissebb lapinformációk szerint Palvin hatmillió dolláros, átszámítva 2,3 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik – írja a Világgazdaság a Green Energy Analysis cikke nyomán. A portál úgy tudja, hogy a magyar modell havonta 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres.

Palvin Barbi nagyon fiatalon, tizenhárom évesen kezdte modellkarrierjét, és olyan nemzetközi divatmagazinok címlapjain szerepelt mint a Vogue Russia, a Glamour Hungary és a L'Officiel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.