Barátja mesélt Friderikusz Sándor magánéletéről: "Sokan azt gondolják, ettől nagyon boldogtalan"

Forrás: MTI/Földi Imre -
gyerekkor magánélet Friderikusz Sándor Rangos Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert tévés és rádiós műsorvezető szinte sosem beszél a magánéletéről. Friderikusz Sándor ritkán ad interjút, inkább ő kérdez másokat, most azonban mégis kiderült néhány részlet a múltjából.

Rangos Katalin hosszú éveken át jó barátságban volt Friderikusz Sándorral. Az újságíró a rádióban ismerte meg Fridit, aki elmondása szerint azért igazolt a tévéhez, mert azt az ismertséget, amire vágyott, a rádió nem tudta megadni neki. Mint mondja: Friderikusznak nagyratörő vágyai és újító tervei voltak. Sikeréhez és tehetségéhez pedig nem fér kétség.

A múltjának drámai részleteit viszont féltve őrzi, Rangos viszont a BEST Magazinnak adott interjújában elmesélt néhány titkot.

"Én már férjes, gyerekes asszony voltam, de amikor megszűnt az albérlete, a férjemmel teljes egyetértésben mondtuk, hogy jöjjön hozzánk, aludjon nálunk. Sokat mesélt a gyerekkoráról, arról, hogy elváltak a szülei, s az édesapjával már alig találkozott, szinte nem is ismerte, az édesanyját viszont imádta, nagyon szoros volt a kapcsolatuk" – mondja az újságíró a femcafé szerint.

Forrás: MTI/Földi Imre

Rangos elárulta a beszélgetés során, hogy Friderikusz jelenleg egyedül él.

"Sokan azt gondolják, ettől nagyon boldogtalan, de ez egyáltalán nincs így. Munkamániás, amikor három-négy évig nem dolgozott, akkor is dolgozott. Otthon, az íróasztalánál, a televízió előtt... Hálás vagyok neki, hogy a rengeteg munkája mellett volt arra ideje, figyelme, hogy megszervezze a 70. születésnapi partimat. Nagyon jólesett, míg élek, ezt nem felejtem el neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.