Lövöldözés a Nyugati téri villamosmegállóban: kétszer lőttek rá egy férfira

Forrás: Shutterstock -
paprika spray lövöldözés Nyugati tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 22-én 11 óra körül jelentették a rendőrségen, hogy a budapesti Nyugati téri villamosmegállóban kétszer rálőttek egy férfira. 

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága, miután 2022. december 22-én 11 óra körül bejelentés érkezett, hogy valaki a VI. kerületi Nyugati téren a villamosmegállóban kétszer rálőtt egy férfira.

A kerületi járőrök a Bűnügyi Bevetési Osztály, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen négy percen belül elfogták a lövöldöző férfit, aki a nála lévő fegyverhez hasonlító tárgyat a rendőröknek átadta. A helyszínen megállapítást nyert, hogy az eszköz egy vegyi anyagot tartalmazó, folyadéksugár kilövő eszköz, paprikaspray volt.

Forrás: Shutterstock

A 43 éves férfit a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Az eset során senki sem sérült meg - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.