Impozáns helyszínen ünnepelte a karácsonyt, és közös munkájuk elmúlt tíz évét Majka a zenésztársaival. A rapper ráadásul nem csak vacsorával kedveskedett a barátainak.

Majka és zenekara már tíz éve járja az országot és készíti a sikeresebbnél sikeresebb dalokat, így volt mit megünnepelni idén karácsonykor. A rapper ráadásul nem aprózta el a meglepetést, és nemcsak sokat költött az ajándékokra, hanem stílusosan is szolgálta fel azokat. A Facebook-oldalára feltöltött videóban látható, amint fehér füst kíséretében kerültek asztalra a luxusórák.

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák#karóra#tagheuer#hírességekórái#majka♬ Úristen - valmar

A rapper ugyanis mindegyik zenésztársának egy-egy karórát adott ajándékba, melyről szinte minden részletet elárult a TikTok óraszakértője, Lakatos Zsolt – vette észre a Blikk.

A szakértő szerint a TAG Heuer márkájú órák magyarországi ára 777 ezer forint, tehát Majka több milliót költött zenészei karácsonyi ajándékára.