Nagyjából másfél évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet a legendás tévés. Rózsa György megbotlott, elesett és eltört a csípőcsontja. Hosszú heteken át kórházban lábadozott, de végül hazatérhetett budai otthonába.

A legendás műsorvezető idén is ráijesztett ismerőseire, családtagjaira és persze rajongóira, ugyanis májusban megint kórházba került. Ezúttal nem egy baleset, hanem betegség miatt volt szükség a beavatkozásra. Rózsa Györgynek kicserélték az egyik szívbillentyűjét, az operációt pedig Merkely Béla és csapata végezte.

Rózsa GyörgyFotó: Polyák Attila - Origo

A tévés most pedig drasztikus döntést hozott: kiköltözik budai villájából, méghozzá egy kisebb lakásba, ahol közelebb lehet a lányához. Az egyik érv a váltás mellett az volt, hogy a combnyaktörése óta nehézkesen mozog a házában.

Ez volt az első közös házunk, ahol hármasban laktunk együtt a lányommal és a feleségemmel. Természetesen van nosztalgia bennem eziránt

– idézte a műsorvezető szavait az Index, aki a Tények Plusznak nyilatkozott a költözésről.

Rózsa György több mint két évtizede veszítette el feleségét, akivel közel húsz éven át éltek együtt. A költözés nagy lépés lesz, ezért lánya, Csilla mindenben segíti a tévést, hogy a lehető legkönnyebben el tudja hagyni szeretett otthonát.