Születésnapját ünnepelte G.w.M: "A 25. évem elég erősen hangosra sikeredett"

fotó zene G.w.M Varga Márk Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január nyolcadikán ünnepelte huszonhatodik születésnapját a fiatal rapper, akinek a magánélete tartotta lázban az országot az előző esztendőben. G.w.M, vagy polgári nevén Varga Márk egy hosszú Instagram-posztban tudatta rajongóival, mire számíthatnak tőle az idén.

A rapper az elmúlt hetekben a vagyonával kapcsolatos kérdések miatt került a címlapokra, ugyanis egy bűnügyi magazin szerint nincs nyoma annak, honnan is szerezte a pénzét G.w.M. A rapper általában minden pletykára reagál, de ezúttal csak egy idézetet tett közzé a témában, majd új dala és születésnapja lett a beszédtéma.

"Huh... ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után... mind1 ki mit gondol lesz@rom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez" – kezdte posztját a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.