Videón, ahogy a rendőrök lábon lövik a férfit, aki halálra késelte a társukat Újbudán

Forrás: Youtube -
rendőrgyilkosság ámokfutó Újbuda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, intézkedés közben rendőrökre támadt egy férfi a XI. kerületben, Újbudán. Az egyikük belehalt a súlyos sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi beszakította az egyik szomszéd lakás ajtaját, és be akart jutni.

Videón, ahogy a rendőrök lábon lövik a férfit, aki halálra késelte társukat Újbudán Forrás: Youtube


A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A Bors információi szerint a férfi az elsőként felsietett rendőrt mellkason szúrta, majd a másik két társát is megsebesítette és elmenekült. A súlyosan sérült rendőr nem tudott mozdulni, de a másik kettő a férfi után rohant, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, így elfogták. Erről videó is készült, ami felkerült a Youtube-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.