Két héttel súlyos balesete után hazaengedték a kórházból Jeremy Rennert

bejelentés Jeremy Renner baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett január elején, kórházba szállították. Az állapota válságos volt, de szerencsére már sokkal jobban van: két héttel a történtek után hazaengedték a kórházból.

A Bosszúállók 51 éves sztárja, Jeremy Renner hótakarítás közben sérült meg, egy hat tonnás hóeltakarító gép gázolta el. A színészt helikopterrel kellett a sürgősségi osztályra szállítani. A nevadai kórházban az orvosok mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket láttak el nála.

Úgy tűnik, hogy a színész állapota sokat javult, a CNN információi szerint két héttel a baleset után kiengedték a kórházból. Ezt maga Renner írta meg Twitteren: hozzátette: nagyon izgatott volt, hogy otthon, családja körében nézhette meg a A Mayor of Kingstown című sorozat 201. részét, amelyben ő maga is játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.