"Neki érzelmileg sokkal megterhelőbb" - Edit asszony is nézi a Jimmy életéről készült sorozatot

Zámbó Jimmy sorozat A király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatot a családtagok többsége nem fogadta örömmel, most kiderült, a Király özvegye is nézi a részeket.

A Zámbó Jimmy életéről készült sorozat sok botrányt kavart, a család több tagja is nyilatkozott róla, de nem sok elismerő szót kapott az alkotás. Zámbó Jimmy nővére beperelné a készítőket, merrt szerinte "lepusztult, senkiházi prolit" csináltak az édesanyjából. Kiderült, hogy Zámbó Jimmy özvegye is nézi a részeket, erről fia, Adrián nyilatkozott, aki nemrég megmutatta, hogy néz ki most Jimmy háza.

Zámbó Jimmy özvegye is nézi a sorozatot

"Nézi a sorozatot, igaz, hogy lassabban halad, mint én. Ez annak köszönhető, hogy neki érzelmileg sokkal megterhelőbb megnéznie, de végignézi majd ő is" - árulta el Adrián a Fókusznak. A fiú azt is elmondta, ma már ki tud menni a temetőbe, ahol apja nyugszik. "Eljutottam arra a szellemi érettségre, hogy inkább pozitívumnak tudom be, ha kimegyek és tudok vele beszélni, vagy lerakok egy szál virágot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.