"Más ez a második várandósság" - Fresh Viki 43 évesen lett újra terhes

Forrás: TV2 -
terhes várandósság Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyulai Viki második gyermekével várandós és elárulta, ez a terhessége más, mint a többi.

Fresh Viki tavaszra várja a második gyerekét, 43 évesen lett újra terhes. Mindenki nagyon várja, hogy bővüljön a család, de Viki elárulta: ez a terhesség más, mint az első volt.

"Egyszerűen így alakult, boldog vagyok, hogy nemsokára kétgyermekes anyuka leszek. Nem érzem ennek hátrányát, sőt már tapasztaltabb vagyok és nyugodtabb. Más ez a második várandósság, nem voltak az elején rosszullétek, és mivel itt van az ötéves Samu, nincs is annyi időm gondolkozni. Mindenki rózsaszínnek írja le a szülést, de nem az, nekem is vannak félelmeim" - mondta Fresh Viki a Metropolnak.

Gyulai Viki második gyerekét várja Forrás: TV2

"Másokkal ellentétben én nem beszélek a pocakomhoz, furán érezném magam, ha mondjuk egyedül vagyok egy szobában és magamban beszélek. Samu viszont énekel neki, először a Süss fel napot, aztán a Cifra palotát, imádom ezeket a pillanatokat" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.