Már nem Árvai Mónika Terry Black lányának gyámja

Forrás: TV2 -
Terry Black Árvai Mónika gyámság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Árvai Mónika nem akart lemondani Terry Black lányáról, Rácz Fanniról, a fiatal lány már nem az ő nevelt gyermeke többé.

"Mónika éveken át küzdött Fanniért. Terry halála után minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a kislány ne egy németországi árvaházba kerüljön, hanem ő nevelhesse. Még a jól menő svájci életét is felszámolta és Magyarországra költözött, mert csak így lehetett a gyerek gyámja" – mondta el a Blikknek a 2019-ben elhunyt transzvesztita előadóművész Terry Black és Mónika egyik közös barátja, aki nem érti Fanni viselkedését.

"Úgy hallottam, Fanni csak az első időkben viszonyult normálisan Mónikához, hamar kiderült azonban, hogy roppant hálátlan. Követelni tudott, de semmit nem segített otthon, még akkor sem, amikor Mónika igazán beteg volt"

- tette hozzá a közös barát.

Már nem Árvai Mónika Terry Black lányának gyámja Forrás: TV2

Végül Mónika hozta meg a fájó döntést: úgy gondolta, ha tovább húzódik a dolog, még az egészsége is rámehet. "Az utolsó időszak borzalmas volt, Fanni egy idő után jelezte a gyermekjóléti szolgálatnak, hogy a megbeszélések során sem hajlandó egy légtérben tartózkodni Mónikával. Pedig hálás lehet neki, hiszen éveken át érzelmi és anyagi értelemben is mindent megkapott tőle" – árulta el az ismerős, aki szerint valaki manipulálhatta a lányt.

"Úgy tűnik, hogy a kollégiumban, ahol Fanni él, valaki manipulálta a kislányt. Miután Mónika lemondott a gyermek gyámságáról, az egyik nevelő lett Fanni családba fogadó gyámja, ám nem költöztette magához."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.