Megszólalt az öngyilkos nagykőrösi lány nagymamája: napokkal később értesült a tragédiáról

Forrás: -- -
nagymama öngyilkos fiatal lány öngyilkosság tragédia Nagykőrös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arrról a Life.hu is beszámolt, január 27-én pénteken egy 25 éves, az esküvőjére készülő lány öngyilkos lett. Alexandra 85 éves nagymamája csak napokkal később értesült a történtekről.

Később kiderült, hogy a fiatal nő régóta küzdött depresszióval, és nem látott más kiutat a problémáiból. Vőlegénye, Zsolt korábban megtörten nyilatkozott. Értetlenül áll az eset előtt, hiszen szerelmével már az esküvőt tervezték.

A tragédia után most a nő nagymamája is megszólalt. A 85 éves asszonyt napokkal később értesítették a tragédiáról.

"Idejött hozzám Zsolt a fivérével, és elmondták, hogy egy nagyon rossz hírt kell közölniük. Napokig nem is tudtam, hogy az unokám meghalt! Soha többé nem látom annak az áldott kislánynak a kedves arcát" - mondta a Borsnak, majd további részleteket is elárult unokája életéről.

vonatsín Forrás: --

"Négyen voltak testvérek. Sajnos, nem volt túl jó gyerekkoruk, mert az anyjuk nem akarta gondozni őket, a fiam pedig képtelen volt rá. Ezért kerültek intézetbe. A legközelebb Szandika (Így hívta Alexandrát – A szerk.) állt hozzám, ő volt a szemem fénye. Persze, rendszeresen látogattam a gyerekeket az intézetben, volt, hogy főztem is nekik. Szandi jó tanuló volt, biztos voltam benne, hogy sokra viszi" – mondta a lapnak Mária, majd hozzátette, ő magához vette volna a gyerekeket, de már akkor öreg volt, amikor a szüleik elhagyták a gyermekeiket. Fiát, a gyerekek apját két éve nem éri el telefonon, abban sem biztos, hogy tud-e Alexandra haláláról.

A nagymama szerint az unokája akkor volt először igazán boldog, amikor megismerkedett a vőlegényével.

"Jó volt Szandit Zsolttal látni. Igazán egymáshoz illettek, biztos voltam benne, hogy örökre együtt maradnak. Az unokám gyermekeket szeretett volna, és megfogadta, hogy jobb életet biztosít majd nekik, mint amilyen neki jutott" – mondta a lapnak az idős asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.