Borzasztó, mivel vádolták meg Polgár Tündééket: "Tele volt csótányokkal"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Polgár Dániel csótány kiadás Polgár Tünde lakás Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tündééket vádolta meg egy illető azzal, hogy az általuk bérbeadott lakásban csótányok szaladgáltak. Tünde viszont leszögezte, ő nem ad bérbe semmit.

A TikTokon kezdett el terjedni egy videó egy Váci utcai lakásról, amelyet havonta 390 ezer forintért lehet kibérelni. A videó készítője szerint áldatlan állapotok uralkodtak az ingatlanban: nem volt rendes zuhanyzó, nem működtek a radiátorok és csótányok szaladgáltak. Polgárékat hibáztatták, de Tünde leszögezte, ő semmit nem ad bérbe.

Polgár Tünde és Polgár Árpád Forrás: TV2 Sajtószoba

"Soha ne béreld ki ezt a lakást! Azt mondják, hogy a kiadásért euróban kell fizetni, de közben forintban posztolták, Polgár Junior hibájából. Az ingatlanban egyébként nem volt rendes zuhanyzó, nem működtek a radiátorok és tele volt csótányokkal" - írta az illető a videóhoz. A kommentelők egyből azt kérdezgették, ki az a Polgár Junior, a válasz pedig rögtön meg is érkezett: az illető állítja, hogy Polgár Dánielről van szó, aki Tünde és Árpi fia. A Bors elküldte Polgár Tündének a videót, aki értetlenül áll a dolog előtt.

"Fogalmam nincs, mi ez az egész. Én nem adok bérbe semmit. Szerintem ez egy rossz vicc, láthatóan egy kamuvideó" - válaszolta Tünde.

@varushka.de do never rent this flat on Vaci street in Budapest! #flatinbudapest#budapesthungary#budapestflat♬ Start Me Up - Remastered 2009 - The Rolling Stones

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.