Sosem hallott titkok derültek ki a tragikus sorsú szépségkirálynőről, Molnár Csilláról

Forrás: MTI/Benkő Imre -
tragikus szépségkirálynő Molnár Csilla tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Csilla Andrea 1986. július 10-én vesztette életét. Az egykori szépségkirálynő életéről eddig sosem hallott titkok derültek ki.

Miután Molnár Csillát a budapesti Kongresszusi Központban az ország szépének válaszották, nagyot fordult vele a világ. Az alig 16 éves lány élete borzalmas véget ért, ugyanis egy meggondolatlan pillanatban úgy döntött, hogy bevesz 21 szem Lidocain tablettát.

Forrás: MTI/Benkő Imre

Csilla szívbeteg édesapja gyógyszereit vette be. A sors furcsa fintora, hogy Friderikusz Sándor Isten óvd a királynőt! című könyvében egy orvosi szakvélemény szerint, ha bármely más gyógyszerből vett volna be ekkora adagot Csilla, az élete megmenthető lett volna.

Akik ismerték és szerették a fiatal lányt, úgy vélik, hogy Csilla szerelmi bánatában lett öngyilkos. Pedig éppen aznap akarta örökre elhagyni a családi házat, hogy a nála 20 évvel idősebb Futács Károlyhoz költözzön. Állítólag az ominózus estén a szépségkirálynőt mindenki vidámnak látta egészen addig, amíg délután az édesanyja rá nem talált a házuk felső emeletén. Azt a mai napig nem tudja senki, hogy pontosan mi történhetett aznap, amiért Csilla ilyen végzetes döntést hozott.

Kovács Mercédesz, aki a fonyódi Karikás Frigyes Gimnáziumban Csilla osztálytársa volt, a Vasárnapi Blikknek mondta el, hogyan is emlékszik a gyönyörű lányra.

"Csilla kedves és segítőkész volt, együtt bandáztunk, közös programokat csináltunk. Sem a szépségkirálynő-választás előtt, sem utána nem volt beképzelt, sosem tekintett magára úgy, mint egy hírességre. Az akkori sajtó azonban megkeserítette az életét, ráadásul a családjában is egyre több volt a veszekedés. Biztos vagyok benne, hogy valójában nem akart öngyilkos lenni.

Rossz döntést hozott hirtelen, de szeretett élni, komoly tervei voltak. Talán csak rá akart ijeszteni a környezetére, mert besokallt..."

– fogalmazott Mercédesz. Csilla édesapja tiltotta a versenytől, és nehezen birkózott meg azzal, hogy gyermeke híressé vált, míg édesanyja, Marika támogatta ambiciózus lányát.

"Az apukája túlságosan féltette Csillát, és ez sok konfliktushoz vezetett. Amikor meghalt, a család teljesen széthullott. Csilla öccse az apjukkal maradt, elköltöztek a városból, Marika pedig egy utazási irodát üzemeltetett, aztán külföldre költözött. Sokszor találkoztam vele Csilla halála után. Rendkívül erős és kedves asszony, aki mindig szeretettel fordult felénk, de azt hiszem, ezt a veszteséget érthető módon soha nem tudta feldolgozni.

A lap úgy tudja, hogy Molnár Csilla édesanyja még életben van; édesapja, István 2012-ben hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.