Le akart szúrni egy légiutas-kísérőt és ki akart ugrani a gépből egy őrült a levegőben

repülő őrült United Airlines
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francisco Severo Torres csak azután állt le, hogy öt-hat ember lefogta, nehogy kárt tegyen a személyzetben és a többi utasban.

A bizarr incidens a United Airlines Los Angelesből Bostonba tartó járatán történt: Torres a támadást megelőzően megpróbálta kinyitni a repülőgép vészkijáratát, hogy a mélybe vethesse magát. Miután ezt megpróbálták megakadályozni, a férfi, aki már korábban is mentális problémákkal küzdött, kiabálni kezdett és egy törött fémkanállal rontott a személyzet egyik tagjára.

Az utasok rávetették magukat és megpróbálták megbilincselni őt, de ez csak többszöri próbálkozást követően sikerült. Egyes utasok már az öveiket is levették, hogy ha elszabadulna a pokol, szükség esetén mozgásképtelenné tehessék Torrest. A gép végül biztonságosan landolt a Logan nemzetközi repülőtéren, a férfit pedig letartóztatták, ám később a börtönőrökre is rátámadt. Ha elítélik, akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat – írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.