Megdöbbentő videót posztolt Bódi Csabi: a mulatós zenész is porfelhőbe keveredett az autópályán

autópálya Bódi Csaba tömegkarambol M1 tömegbaleset porfelhő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta az a hatalmas tömegbaleset, amely szombaton történt Herceghalom térségében az M1-es autópályán. A karambolt vélhetően a porfelhő okozta, amely miatt szinte nullára csökkent a látótávolság.

A szombati balesetben összesen 41 jármű, köztük kamionok és személygépkocsik voltak érintettek, harminckilencen megsérültek, ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben, az egyik áldozat, egy 44 éves férfi azonban életét vesztette.

A hatalmas szél miatt kialakult porfelhő többeket is megijesztett az utakon, és az ismert mulatós sztár, Bódi Csabi és csapata is belefutott egybe. Az énekes saját Instagram-oldalán tette közzé azt a videót, melyet az autójából készített és jól látható rajta, amint szinte ködbe vész az autópálya.

"A tegnapi turném alkalmával mi is belefutottunk egy porfelhőbe! Az M1-es autópálya tömegkarambol résztvevőinek és hozzátartozóinak kitartást kívánunk ebben a nehéz helyzetben és mielőbbi gyógyulást! Az anyagi kár a tetemes, de azt lehet pótolni nem úgy, mint az egészséget! Az autópálya felügyelet hatalmasat hibázott és remélem felelősségre vonják azt aki hibázott!" – idézi Bódi posztját a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.