Csecsemőjével járt lopni a bogácsi anyuka: ki akarta cseréltetni az eltulajdonított ruhákat

Forrás: Shutterstock -
csecsemő lopás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleplezte magát a csecsemőjével lopni járó bogácsi anyuka.

Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nővel szemben.

A fiatal édesanya 2022 augusztusában rendszeresen visszajárt egy mezőkövesdi üzletbe, ahonnan ruhaneműket, illatszereket, élelmiszereket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladta a 150.000 forintot.

A 22 éves nő minden alkalommal néhány hónapos gyermekét a kezében tartva lopott, ami kezdetben nem tűnt fel a bolti eladóknak. A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan korábban eltulajdonított ruhaneműket próbált becserélni az üzletben, amiről az alkalmazottak úgy tudták, hogy azokat még nem is adták el.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az elkövető kihallgatása során tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.