"A ruhatáram annyi, mint egy Papp László profit" - G.w.M visszaszólt Azahriah-nak

Forrás: Instagram -
Azahriah G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azahriah kocertjén humorosan szúrt oda G.w.M-nek: erre reagált élő bejelentkezésébn a rapper. 

Azahriah a Papp László Sportarénában, teltházas koncertjén szúrt oda G.w.M-nek. Felkonferáló videójában Szellő István jelent meg azzal a hírrel, hogy a sztárt elrabolták és "kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták". A háttérben pedig a megkötözött Azahriah látható, ahogy G.w.M albumát hallgattatják vele. A nyilvánvaló viccre G.w.M egy élő videóban reagált, miután a rajongói erre buzdították, vagy éppen hergelték.

Azahriah és G.w.M botránya tovább folytatódik Forrás: Instagram

"Lekornyikáltál 20 évet, aztán csak falunapok jutnak" - írta az élő videó egyik nézője, a helyzet ezután fajult odáig, hogy G.w.M a következő kijelentést tette. "A ruhatáram annyi, mint egy Papp László profit" - utalt ezzel Azahriah teltházas koncertjére. Ezután a rapper megkérte Edinát, vigye oda neki a kocsikulcsait, amiket mind a mellkasára fektetett, hogy mindenki jól lássa, milyen autók vannak a tulajdonában. "Gyerekek, a Papp Lászlóban már 2015-16-ban felléptem. Járjatok utána, az instát vissza lehet pörgetni" - idézi a Bors G.w.M szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.