Népszerű televíziós showműsorba akart bekerülni brutális tette előtt az olaszországi gyerekgyilkosság elkövetője, Katalin

B. Katalin Olaszország gyermekgyilkosság tévéshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt ősszel emberek ezreit sokkolta a hír, hogy egy magyar anya Olaszországba szökött a kisfiával, majd ott több késszúrással végzett a gyermekkel. A fiú holttestét végül az egyik élelmiszerbolt kasszájának futószalagjára tette, és így próbált meg segítséget kérni. Most kiderült róla, hogy brutális tette előtt egy népszerű tévéműsorba szeretett volna bekerülni. 

A gyerekgyilkossággal gyanúsított B. Katalin azután vitte magával külföldre a kisfiát, Alexet, hogy a magyar bíróság számára kedvezőtlen döntést hozott a felügyelet kérdésében. A nőt a helyszínen elfogta a rendőrség, és hónapok óta rácsok mögött őrzik az egykor pornószínésznőként is ismert Katalint, akit egy időben öngyilkos gondolatok is gyötörtek a börtönben.

Népszerű televíziós showműsorba akart bekerülni brutális tette előtt az olaszországi gyerekgyilkosság elkövetője, Katalin Forrás: Shutterstock

Az első vizsgálatok során megállapították, hogy Katalin nem volt beszámítható állapotban a gyilkosság elkövetésekor, ám ebbe az ítéletbe a kis Alex édesapja nem nyugodott bele . Az elmeorvosi szakvélemény ugyanis azt jelentette volna, hogy a nő megúszhatja a börtönt. A férfi ügyvédjével kérvényezte, hogy egy szakértői bizottság is vizsgálja meg Katalin elmeállapotát.

A gyermekelhelyezés előtt Katalin azt gondolta, hogy egy olasz tévéműsor segítséget nyújthat számára. a Le Iene című szatirikus adás a problémamegoldást ötvözi a riport műfajával: ide jelentkezett a nő, aki egy e-mailt küldött a szerkesztőségnek, hogy segítsenek Alex elhelyezésében - írja a Bors.

Végül soha nem került adásba; a szerkesztőség nem is válaszolt a levelére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.