Csillagos ötösre vizsgáztak emberségből a mentők - Szívszorító történetet tettek közzé egy 80 éves asszonyról

Országos Mentőszolgálat élelmiszer kisbolt kórház segítség
Egy boltból hazafelé tartó 80 éves asszonyon segítettek kedden az Országos Mentőszolgálat munkatársai. Az idős hölgy körülbelül 60 ezer forint értékű élelmiszert vásárolt, amikor hazafelé tartva megbotlott és ellátásra volt szüksége. A mentőknek arra is gondjuk volt, hogy az élelmiszer ne romoljon meg...

Amikor a járókelők látták, hogy az asszony elesett, azonnal segítségére siettek, valamint a mentőket is hívták. Egy fiatal nő autójának elsősegélydobozában lévő kötszereit használva megkezdte a sebellátást. A mentők perceken belül helyszínre értek, és megvizsgálták a sérültet, aki nem is a karsérülése miatt aggódott, inkább azért, hogy a hűtendő élelmiszer kárba vész, és nem engedheti meg magának, hogy újravásárolja azokat.

"Miután a mentők ellátták az idős nőt, kórházba indulás előtt mentőápoló bajtársunk gyorsan visszasétált a kisbolthoz, ahol mindent 'visszaváltott' a boltvezető készséges segítségével" - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.