Lehullt a lepel! Kiderült, miért olyan gyorsak az Aldi pénztárosai

pénztáros gyorsaság aldi kassza
Szinte már minden országban elterjedt az Aldi pénztárosainak híre, miszerint olyan gyorsan húzzák le a termékeket a kasszánál, hogy a vásárlók alig győzik tartani velük a lépést. Kiderült, hogy már olyan weboldal is létezik, ahol a vásárlók megoszthatják a saját tapasztaltaikat arról, hogyan próbálják lassítani a bevásárlóközpont munkatársait.

Aldi Checkout Challenge néven található meg az az oldal, ahol a vásárlók megoszthatják másokkal a saját tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogyan próbálják meg lassítani az Aldi munkatársait a kasszánál.

Az üggyel kapcsolatban megkeresték az Aldit is, arra kérték őket, hogy magyarázzák el, miért ilyen gyorsan a dolgozók. Azt a választ kapták, hogy a személyzet tagjait arra próbálják ösztönözni, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek, mert ez segít alacsonyan tartani az árakat - írja a Metro.

Lehullt a lepel! Kiderült, miért olyan gyorsak az Aldi pénztárosai Forrás: Aldi

Hozzátették, hogy a pénztáraik 40 százalékkal gyorsabban haladnak, mint más boltoknál.

Továbbá elmondták, hogy megértik, ha némely vásárlónak túl gyors a tempó, már tanítják a kollégáknak, hogyan módosítsanak a sebességükön, hogy az megfeleljen az adott vásárló tempójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.