Megszületett Elon Musk 11. gyermeke: egyelőre csak a kicsi nevét tudni

Forrás: AFP/Angela Weiss -
közös gyermek Grimes Tau születés béranya
Életrajzi könyvet ír Elon Musk, ezt szombaton a New York Times is beharangozta. Kiderült, hogy az üzletembernek és az énekesnő Grimesnek titokban született egy harmadik közös gyermeke, akit Techno Mechanicusnak hívnak. 

Az ismertetőből csupán annyi derül ki, hogy a gyereket Taunak becézik, ám azt, hogy fiú vagy lány, nem említik - írja a Page Six.

A Tesla vezérigazgatójának és exének Tau a harmadik közös gyermeke. Techno Mechanicuson kívül a feltalálónak 10 gyermeke van, három anyától.

Elon Musknak és Grimesnak már három közös gyermeke van Forrás: AFP/Angela Weiss

Musk és Grimes 2018 májusában jelentették be, hogy együtt vannak: 2020-ban megszületett első gyermekük, X Æ A-Xii, akit X-nek hívnak, második gyermekük pedig Exa Dark Sideræl, akit Y-ként emlegetnek. A kislány béranya segítségével született meg 2021 decemberében, világra jöttét négy hónapon át titokban tartották.

Musk és Grimes azóta szakítottak, de a közösségi oldalaikon és interjúkban állítják, kapcsolatuk képlékeny és a legjobb barátok maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.