Vitaminjai helyett az AirPodját nyelte le egy nő

vitamin AirPod önirónia tiktok tabletta
Hatalmas bakit követett el az 52 éves utahi nő, Tanna Barker. Éppen a vitaminjait akarta bevenni, amikor véletlenül az AirPod-ját nyelte le helyette. Ráadásul egyből nem is jött rá, hogy mi történt. 

Tanna Barker egy barátjával beszélgetett, amikor a furcsa eset történt. A nő annyira belefeledkezett a diskurálásba, hogy vitaminjai helyett a kezében lévő fülhallgatót nyelte le. Rögtön érezte, hogy valami nem stimmel, de azt hitte, hogy a tablettái elakadtak a torkán, ezért több vizet ivott, hogy lemenjenek. Arra, hogy pontosan mi történt, akkor jött rá, amikor az ismerősétől elbúcsúzott és észrevette, hogy a tabletták még mindig a kezében vannak - írja az Unilad.

Tanna öniróniával kezelte a helyzetet, amit el is mondott TikTok-követőinek. Azt is megosztotta velük, hogy mindenesetre orvoshoz fordult, aki azt mondta neki, a fülhallgató nagy valószínűséggel a széklettel távozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.