Meghalt egy nő a repülőn, órákig az utasok között hagyták a holttestet

Forrás: Qatar Airways -
Qatar Airways holttest légiutas-kísérő haláleset eszméletvesztés
A Qatar Airways Dohából Sydneybe tartó járatán egy nő elvesztette az eszméletét, majd meghalt. Egy szemtanú házaspár a Daily Mailnek mesélte el, mi történt.

A lapnak nyilatkozó házaspár a 60 év körüli nő mellett ült a gépen. Elmondták, hogy utastársuk először furcsa hangokat adott ki, de úgy tűnt, mintha aludna. Ezt jelezték a személyzetnek, akik oxigénmaszkot adtak rá, és megpróbálták felébreszteni, de nem sikerült. A légiutas-kísérők 20 percre otthagyták a nőt a házaspár mellett, majd miután újra jeleztek nekik, máshova szállították. Ekkor megkérdezték, van-e orvos a gépen, majd megkezdték az újraélesztést. Fél óra elteltével a nőt visszavitték az utasok közé, és letakarták.

A Qatar Airways egyik gépének fedélzete - Illusztráció Forrás: Qatar Airways

A gép 14 órát volt a levegőben, a landolás után a mentősök elszállították a holttestet, a többi utast csak ez után engedték leszállni. A házaspár szerint a személyzet nem megfelelő módon járt el. A Qatar Airways még nem reagált a Daily Mail megkeresésére.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.