Zseniális beszállási rendszert vezetett be az egyik légitársaság: nincs dugó a folyosón

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
közlekedőfolyosó légitársaság repülőgép beszállási rendszer United Airlines
Új beszállási rendszert vezetett be a United Airlines, amelynek az a lényege, hogy először azok léphetnek a fedélzetre, akiknek az ablak mellé szól a jegyük, elkerülve ezzel a már helyet foglalt utasok felállítását és a közlekedőfolyosón kialakuló dugókat.

Az új rendszer október 26-án indul, belföldi és nemzetközi járatokon egyaránt elérhető lesz.

A hírnek sokan megörültek, ahogy egy X-felhasználó írta: „Végre! Minden légitársaságnak ezt kellene tennie, hogy előbb az ablak mellett ülőket, majd a középső sorban és végül a folyosó mellett helyet foglalókat kellene felengedniük a gépre. És ha ez rendben van, akkor ideje lenne még jobban korlátozni a kézipoggyász méretét" - ídézi az Unilad.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Volt azonban, akik szerint ez nem hasznos változás és negatívan érinti a folyosó mellett ülőket.

A hónap elején a kanadai Porter Airlines újított, amikor elindította a középső ülés nélküli repülőgép-flottáját. Ezzel teljesen megszűnt a vita arról, hogy kinek van nagyobb lábtere és ki jogosult a kartámasz használatára.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.