Most már hivatalos, érkezik a fizetős Facebook és Instagram: ennyibe fog kerülni

Forrás: AFP/Denis Charlet -
szolgáltatás Facebook instagram fizetős
Mark Zuckerberg egy közleményben tudatta a legfrissebb információkat, miszerint hamarosan elindítja a Facebook és az Instagram fizetős verzióját.

A közleményben olvasottak szerint, a befizetett összegért cserébe teljesen hirdetésmentesen használhatjuk a két közösségi oldalt.

– közölte a vállalat.

Most már hivatalos: érkezik a fizetős Facebook és Instagram Forrás: AFP/Denis Charlet

Az ár nem lesz egységes, más összeget kell annak fizetnie, aki webes felületen használja az alkalmazásokat és más lesz a díjazása az iPhone-on és androidos telefonon történő használatnak is.

Újabb aljas átverés terjed a Facebookon: ne dőlj be neki, mert mindenedet elveszítheted

A webes előfizetése esetén havi 10 eurót, tehát közel 3850 forintot kell majd fizetnünk,
iPhone-on és androidos telefonon pedig 13 euró lesz a szolgáltatás díja, ami már havi közel 5 ezer forintot jelent.

Kitálalt a Facebook kirúgott alkalmazottja: a cég szándékosan manipulálja az emberek mobiljait

A Meta közlése szerint függetlenül attól, hogy hol fizetünk elő a szolgáltatásra, a Fiókközponthoz kapcsolt valamennyi Facebook- és Instagram-fiókra vonatkozni fog a hirdetésmentesség, legalábbis 2024. március 1-jéig. Ezt követően minden további fiók után weben havi 6, telefonon pedig 8 eurót kell fizetnünk, ami további 2-3 ezer forintos költséget jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.