Priscilla Presley fia majdnem belehalt függőségébe: édesanyjának köszönheti az életét

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
Navarone Garibaldi fentanilfüggőség Priscilla Presley
Priscilla Presley fia, Navarone Garibaldi megtörte a hallgatását: fentanilfüggőségéről vallott, amely majdnem megölte őt.

A 36 éves zenész - akinek szülei a 78 éves Priscilla és a 68 éves filmproducer, Marco Garibaldi - saját bevallása szerint édesanyjának köszönheti, hogy még életben van. Navarone Garibaldi ugyanis súlyos fentanilfüggőséggel küzdött, havonta 1 millió forintnyi dollárt költött a szerre.

Priscilla Presley fia majdnem belehalt függőségébe Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

A fentanilra - amely 40-szer erősebb a heroinnál - rekreciós drogok fogyasztása közben szokott rá, állítólag a tudtán kívül ez is bele volt keverve azokba a szerekbe, amiket szedett. "A heroinnak körülbelül hat-nyolc órán át tart a hatása, de a fentanilt 45 percenként kell bevenned, különben rosszul leszel".

A továbbiakban a felépüléséről beszélt: "Anyukám segített nekem, használhatatlan voltam" - idézi Navarone-t a Daily Mail.

A családban az elmúlt időszakban több tragédia is történt: 54 éves korában meghalt Lisa Marie Presley énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya, ezelőtt pedig Lisa Marie gyereke, Benjamin Keough vetett véget az életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.