64MP-es quadkamerás nagyágyú

A Redmi sikerszériája nem áll meg! A Redmi Note szériából világszerte több, mint 110 millió darabot értékesítettek már és ez a szám egészen biztosan alaposan megemelkedik majd a sorozat új tagjának, a Redmi Note 9-nek köszönhetően.

Forrás: XIAOMI

Szimmetrikus dizájn – elegáns és modern 

A Redmin Note 9 szimmetrikus kialakítása szembemegy a mai trendekkel. A hátlapon középen elhelyezett, négyzetes kameraszigettől a 6.67 hüvelykes Gorilla Glass 5 borítású kijelző felső szélének közepére helyezett szelfikameráig minden az elegáns, megnyugtató szimmetriát sugallja. Ezt a letisztultságot erősíti a készülékház oldalába telepített ujjlenyomat-olvasó is, aminek köszönhetően búcsút inthetünk a kijelző közepén, vagy a hátlapon található ujjlenyomatoknak is. 

Négy kamerával a tökéletes fotókért 

A telefon hátlapján négyzetbe rendezve találjuk a készülék négy kameráját, amelyek közül a főkamera nem kevesebb, mint 64 megapixeles felbontású (Redmi Note 9 Pro), emellett találunk még egy ultra nagylátószögű lencsét, ami a 108°-os látószögével lehetővé teszi, hogy még több történetet felfedezzünk. Van még itt egy makró kamera az igazán közeli felvételekhez és egy külön optika, ami a mélységélességért felel és így nagyon komoly segítséget nyújt a másik háromnak a tökéletes képek elkészítésében.

A Redmi Note 9 Pro előlapi kamerája pedig egyedi, másodpercenként 120 képes sebességű, lassított önkioldó funkcióval van felszerelve. Ez a rendszer az összes kedvenc pillanatunkat lassítva rögzíti, és elmenti. 

Hétköznapi csodák 

A Redmin Note 9 olyan szolgáltatásokkal is fel van szerelve, amik ma már sajnos a legdrágább csúcstelefonokból is hiányoznak, így hihetetlenül könnyen a szívéhez nőhet azoknak a felhasználóknak, akik számára fontos például az, hogy a telefonon saját, 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozó is található, megkönnyítve így a fülesek, headsetek csatlakoztatását akár töltés közben is. Vagy ott van még a beépített infravörös jeladó is, aminek segítségével olyan eszközeinket is vezérleni tudjuk a telefonnal, amelyekben nincs semmilyen okosrendszer. Az NFC támogatás, aminek segítségével a telefonunkat érintésmentes fizetésre is használhatjuk, vagy a beépített szkenner, amivel különböző dokumentumokat, leveleket szkennelhetünk be egy pár mozdulattal, már csak hab a tortán. 

Forrás: XIAOMI

Játék, akár egész nap 

A Redmi Note 9 Snapdragon 720G processzorának köszönhetően megfelelő tartalékokkal rendelkezik, 5020 mAh-s akkumulátorának köszönhetően pedig még a legerősebb kihasználtság esetén is bőven kibírja majd, amíg hazaérünk és nem fog a nap közepén töltésért könyörögni akkor sem, ha esetleg út közben is játszunk vele. Egyszerű zenehallgatással például akár 147 órán keresztül is kibírhatja, de ha folyamatosan játszunk vele - ami talán a legmegterhelőbb módja egy okostelefon használatának -, akkor is 13 órán keresztül képes működni, ez pedig szinte biztos, hogy több, mint amit egy átlagos felhasználó folyamatos játékkal kibír. Ha pedig eljön az ideje a töltésnek, azt akár 30 wattos gyorstöltéssel villámgyorsan lerendezhetjük, így ügyes használat mellett percekre csökkenthetjük azt az időt, amit a telefonnak a töltőn kell töltenie. 

Ár/Érték Bajnok 

A Redmi Note 9 egy igazi ár/érték bajnok, nincsenek gyenge pontjai és egyaránt otthon érzi magát akkor is, ha játékra, fotózásra, vagy videokészítésre használnánk. Mindenkinek, aki egy jól használható, modern telefont keres, de nem szeretne százezreket kifizetni ezért.