méregtelenítés diéta Takács Nóra leves Hogyan legyek jó nő? fogyókúra zöldség gazpacho
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halkan úszkálnak a bárányfelhők az égen, ragyog a nap, illatos a levegő. Tavasz van a javából!

Bennem ilyenkor dupla sebességgel buzog a tettvágy. Takarítok, jövök-megyek, sertepertélek egész nap. A nyavalyás tél után ez az időszak igazi felüdülés. Testnek és léleknek egyaránt. Ezért is örülök, hogy jön a Life.hu-n a nagy méregtelenítő hét! Ehhez csatlakozva szeretném dedikálni az első szuper egészséges receptet ízelítőül:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=40BJvOXLIQ3EgWhB

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!






Így már persze megkóstoltam és láss csodát, annyira ízlett, hogy innentől kezdve sorozatban gyártotta nekem a gazpachót. Szinte nem is telt el úgy nap, hogy ne ettem volna legalább pár kanállal. Néha már termoszban vittem magammal a válogatásokra. Idővel azt vettem észre, hogy az arcbőröm sokkal szebb lett, kisimultabb és ragyogóbb. Egészségesnek éreztem magam kívül is, belül is. Így aztán amikor indultam haza, a megannyi szép emlék mellé elcsomagoltam Carmen mama receptjét is. Azóta jöhet nyár vagy tél, a gazpacho nálam egy állandó spanyol vendég.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.