5 perces frizura, amit bármilyen alkalomra elkészíthetsz

kendő frizura haj Hogyan legyek jó nő? konty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig kell egy vészterv! Mikor reggel öltözködünk, vagy bálba megyünk, akár egy randira, mindig kell egy B-terv. A ruhát még csak-csak kiválasztja az ember valahogy, a smink is sikerül általában, viszont utána jön a felismerés: a hajunk nem áll sehogy sem! Ilyenkor kell egy mély levegőt venni, előszedni egy sálat és megcsinálni a következő, pofonegyszerű kontyot. Gyerekjáték, mégis jól néz ki!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=5YkJiVGaTZJGorgh


Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!
Nóra összes videóját itt találod!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Barkácsolj magadnak egyedi ékszertartót!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120209-hogyan-legyek-jo-no-barkacsolj-magadnak-egyedi-ekszertartot.htmlHogyan legyek pin-up lány?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120202-hogyan-legyek-jo-no-oltozz-pinup-lanynak-farsangkor.htmlÖltözz a világ legszebb nőjének farsangkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120125-hogyan-legyek-jo-no-audrey-hepburn-jelmez-farsangra.htmlAloe verás, mézes arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120119-hogyan-legyek-jo-no-aloe-veras-mezes-arcpakolas.htmlÍgy készül a hajfánk, általa pedig egy gyönyörű frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120112-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-hajfank.htmlFogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.