a nap cikke Takács Nóra cukorgyanta szőrtelenítés Hogyan legyek jó nő? szépség természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cukorgyantáról életemben először két éve hallottam. Épp egy riportot készítettem a témában, amikor feltűnt, hogy ez nem is bonyolult dolog. Csak egy kis víz, cukor meg citromlé kell hozzá. Hazamentem, kerestem egy receptet és megpróbálkoztam vele.

Elsőre katasztrófa, nyúlt jobbra-balra, valamit elronthattam. Jó ideig nem is volt eszemben újra nekifutni a cukorgyanta készítésének, de idővel rengeteg levelet kaptam a témával kapcsolatban. Végül megembereltem magamat, és másodszorra láss csodát, sikerült! Azóta ez az egyik kedvencem. Most megmutatom, hogyan csinálom.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sjZ4hlGvSLeBPNZr

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!



Illatos, ízes házi kenyér fokhagymával és sajttalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120725-hogyan-legyek-jo-no-illatos-izes-hazi-kenyer-sajttal-es.htmlFinom lekvár és szörp feketeribizlibőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120718-hogyan-legyek-jo-no-nyar-befozes-gyumolcs-lekvar-szorp-feketeribizli.htmlHűsítő uborkaleves nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120711-egyszeru-husito-hideg-uborkaleves-recept-fozes-nelkul-nyarra.htmlVillámgyors nappali és esti smink fesztiválrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120614-hogyan-legyek-jo-no-villamgyors-nappali-es-esti-smink.htmlCsinálj férfipólóból dögös ruhát!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120524-hogyan-legyek-jo-no-csinalj-ferfi-polobol-dogos-ruhat.htmlFeszes kar, has és popsi nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-jo-no-tornazz-otthon-feszes-kar-has.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.