fashion week frizura Takács Nóra jelmez farsang ruha smink szépség Minnie egér masni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét itt a farsang, az év legmókásabb időszaka. Tavaly nagy örömmel öltöztem be, gondoltam, idén sem szakítom meg a hagyományt. Készítettem tehát egy videót Minnie egér jelmezéről komplett sminkkel, ruhával, hajjal. Mindent megtaláltok a videóban, kivéve egy dolgot, méghozzá azt, miként készül Minnie egér füle-haja, erre a kérdésre egy régi videóm ad választ. Sok sikert mindenkinek!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rTqmBXAUmrioaaqT

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Így készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlKészíts otthon szappant!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130123-hogyan-legyek-jo-no-hazi-keszitesu-szappan.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.htmlCsizmaszártartó - Csináld magad!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130110-hogyan-legyek-jo-no-csizmaszar-tarto-csizmaszar-formazo-sajat-kezuleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.