párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
A Nyilasnak nagyon sokat kell udvarolnia, kedveskednie, mert a Szűz bizalmatlan vele szemben, és nehezen engedi közel magához a megbízhatatlan és állhatatlan Nyilast. A Szűz kapcsolatokban hűséges és többnyire hosszútávfutó, míg a Nyilas szereti a felhőtlen, oldott, könnyű kalandokat. A Szűz nem kifejezetten flörtölő típus, úgyhogy a Nyilas elég nehezen veszi észre. Ha már azonban kiszemelte magának a Szüzet, akkor mindent megtesz, hogy meghódítsa őt. Ha a Nyilas kitartó, akkor sikerülhet a dolog. Kapcsolatuk egy ideig felhőtlen, ám később valószínűleg gondot fog jelenteni a Nyilas hatalmas szabadságvágya. Nem kifejezetten hűséges a Nyilas, a Szűz pedig, ha bizalmatlanná válik, akkor hideg és elutasító lesz.

Szex
A Nyilasnak itt is nehéz dolga lesz. A Szűz nagyon nehezen engedi közel magához a tüzes Nyilast. Ha van kitartás a Nyilasban, akkor játékosságával és ellenállhatatlanságával leveheti a lábáról a tartózkodó Szüzet. De nehéz csata lesz, minden egyes alkalommal. Elég valószínű, hogy mindig a Nyilasnak kell kezdeményeznie.

Barátság
Nehéz párosítás. Tűz (Nyilas) és föld (Szűz) elem között feszültségek támadnak. A föld túlságosan lassú a tűznek, a tűz úgy érzi, a föld fojtogatja. A föld jegyű ember pedig nem tud megbízni a heves és kiszámíthatatlan tűzben, és durvának érzi őt. A Szűz és a Nyilas párosánál ez nem ennyire veszélyes, hiszen mindketten mozgékonyak, csak éppen mindkettőjüket más hozza mozgásba. A Nyilas imád utazgatni a világban, újabb és újabb tapasztalatok révén ismereteket szerezni és abból tudást felépíteni magában, míg a Szűznek a munkája, az üzlet, a pénz, a közvetlen környezete, a családja a fontosak. Nem érti, mire az a sok gondolkodás, és túl idealistának gondolja a Nyilast. A Nyilas pedig szőrszálhasogatónak és földhözragadtnak érzi a Szüzet.

Munka
Ebben az esetben jobb, ha a Nyilas a főnök. Mert nagyon szívesen küzd a célért, mindent megtesz, hogy a szekér jobban menjen, eszmét és értéket ad a munkának, felülről látja a dolgokat, és távlatokat is figyelembe veszi, de nem szivesen hajtja végre az ezekkel kapcsolatos apró, de fontos dolgokat. Nem szívesen rendszerez és nem szeret leereszkedni a gyakorlati megvalósításhoz. A Szűz pedig, ha megmondják merre menjen, akkor már boldogan intézi el az ügyeket. Ha a Szűz a főnök, akkor hamar elveszi a Nyilas kedvét a munkától az állandó kritikáival és azzal, hogy nem díjazza az ötleteit, és nem dícséri, ha valami jót csinált.

Tanács
A Szűznek meg kell tanulni azt a spontán életet, amit a Nyilas szeret, ha nem akarja, hogy a Nyilas elmeneküljön tőle. Nem szabad sokat kritizálnia a Nyilast, mert öntudatos. A Nyilasnak pedig türelmet és egy kis állhatatosságot kell tanulnia a Szűztől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.