csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák tele lesznek erővel és energiával, az Oroszlánok mindennapjai viszont igen zűrzavarosan alakulnak a héten.

Kos

A csillagok e heti aktív mozgásának köszönhetően rengeteg élményben lesz részed, főleg szellemileg válsz befogadóvá, minden újdonságra nyitottá. Rád tör a változtatás iránti igény, új tapasztalatokat akarsz szerezni, gyakorlatilag bármi áron. Ez érthető, hisz mostanában nagyon fásult lettél, s mindenképpen ki akarsz törni az unalmas hétköznapokból. Jól teszed, keress új utakat magadnak! A hétvégét mindenképpen töltsd pihenéssel, tartalékold az energiáidat, különösen azért, mert vasárnap váratlanul érhet néhány kellemetlen pillanat.

Tipp: Családod érzi hiányodat, ne feledkezz meg róluk, még a végén számon kérik mellőzöttségüket!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Bika

A Nap jövő héten ismét a te jegyedbe lép, azonban ennek pozitív előszelét már ezekben a napokban is érezheted. Állandóan telve vagy erővel és energiával, lelkesedés, jó szándék és közlékenység jellemez, s ezt környezeted is örömmel veszi. Spontán és befogadó vagy, nyitott minden újra, pedig ez az elmúlt egy hónapban nem volt mindennapos jelenség. Fontossá válhat számodra, hogy megváltoztasd a körülötted lévő emberek véleményét önmagadról, akik az elmúlt időben bizony könnyedén félreismerhettek. Ha jól használod a lehetőségeidet, a rólad kialakult kép megváltoztatására minden esélyed megvan.

Tipp: A sok munka mellett menj levegőre. A nap is süt, kell egy kis barnaság, nem igaz?


Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!





Ikrek

Vénusz erőtlensége miatt megeshet, hogy kissé elkedvetlenedsz, mosolyodat veszted, s a most következő napokban energiaszinted ingadozik, hol fenn, hol lenn, s ez akár fizikai állapotod minimális mértékű romlásához is vezethet. Persze nem kell kétségbeesni, hiszen ha kellőképpen odafigyelsz magadra, akkor képes leszel megmaradt energiáidat valamilyen aktivitásra bírnod, hasznos és értékes dolgokra fordítanod, így a hét második felében már könnyebben jössz-mész, ügyeket intézel. Több dologba is szeretnél egyszerre belekezdeni, ezt halaszd el jövő hétre.

Tipp: Ha valami nagyon nem megy, azt ne erőltesd. Néha el kell engedni dolgokat a változásokhoz.

Rák

A heti csillagállás nem lesz túl kedvező számodra, főleg az első három nap hozhat kellemetlen helyzeteket. Kissé megzavarhat, némileg talán kétségbe ejthet Uránusz kellemetlenkedése, mert önbizalmadat kezdheti ki, elbátortalaníthat, esetleg bajba is sodorhat. Éppen ezért légy nyugodtan egy kicsit rámenősebb és talpraesettebb, túlzott toleranciádat könnyen kihasználják ismét! Ne szorítsd magad tudatosan a háttérbe csak azért, hogy másoknak lehetőséget adj arra, hogy a neked felkínált lehetőségekkel éljenek. Persze problémás ezt ilyen hatások mellett jól kezelni, de néha nem árt szembemenni a nehézségekkel!

Tipp: Egy jó kis meditáció sokat lendíthet kiegyensúlyozottságod ismételt megteremtésén.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán

Nem vagy most topon, a hét első napjai zűrzavarosan alakulnak, eltervezett dolgaidnak nem tudsz a végére érni. Könnyen megeshet, hogy az eredménytelenség miatt vegyes érzelmek és néha dühös indulatok törnek a felszínre, de vigyázz, ne másokra zúdítsd mindezt. Ha van merszed, itt az idő, hogy szembenézz belső éneddel, és megértsd végre, senki nem akarja megkötni a kezed, és akadályozni téged abban, hogy a benned rejlő sok pozitív erőt arra használd, amire csak akarod. De időben gondolkozz el azon is, milyen terveid vannak a közeli és távoli jövőt illetően.

Tipp: Kicsit nyugodj meg és lazíts - tiszta fejjel könnyebb jó döntéseket hozni!

Szűz

Ez a hét a te heted, nem csoda, ha majd alig tudod követni az eseményeket! Kialakuló pozitív körülményeid erősen megnövelik önérzetedet, aktivitásodat, energiaszintedet - ráadásul néhányan irigykedve tekintenek minderre, de ne törődj velük! Akkor fogod még jobban érezni magad, ha több időt töltesz családoddal, barátaiddal, olyanokkal, akiket szeretsz. Ha teheted, rendezz egy összejövetelt, ahol gondoskodhatsz szeretteidről. Munkád, karriered terén úgy érezheted, mintha egy helyben toporognál, de ne ess kétségbe, hamarosan nagyot fordul a kocka!

Tipp: Bármi adódjon ezen a héten, fogadd nyíltan, semmire ne mondj nemet.


Mérleg

Vénusz jótékony hatása sok mosolyt csal az arcodra, s ez végre általánosságban is feldobja lelki életedet ezen a héten. Ha úgy érezted, mostanában csak sodródsz az árral, akkor tudd, hogy ezekben a napokban ez végre megváltozik - nem is kicsit! A lelked mélyén azonban az elmúlt hetek nehézkesebb napjai segíthetnek hozzá ahhoz, hogy gyorsan kézbe vedd a sorsod, és sürgősen változtass az eddig megszokott életviteleden. Muszáj, hogy túllendülj néhány kellemetlen ügyön! Nehéz választani a stabil megszokás és az újdonság varázsa között. S mégis, a különlegesség iránti igényed nagy, így vágj bele olyan dolgokba, melyekről eddig csak álmodoztál.

Tipp: Utazz el valahová a hétvégén, ne foglalkozz a hétköznapi gondokkal.


Skorpió

Uránusz nem kímél, úgyhogy kapaszkodj, különben magával sodor az ár. A most következő napokban - minden szándékod ellenére - gyökerestül fordulhat fel életed és borulhat fel látszólagos nyugalmad. Szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válhatsz, a külvilág szétszórtnak láthat, nem találod a helyed, semmi sem lesz megelégedésedre. Az az elvetemült ötlet is megfordulhat a fejedben, hogy felmondj, munkahelyet válts, költözz, de mindenképpen alapjaiban változtass mindennapjaidon. Jól teszed, ha lehetőségeidet kihasználod, és saját javadra fordítod.

Tipp: Írd össze, mi az, ami zűrzavaros az életedben. Kiderül, a lista nem is hosszú, csupán te csinálsz nagyobb ügyet az egészből.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas

Hétfő és kedd már-már unalmasan telik, csak a rutindolgok foglalnak le, azonban a hét közepétől fordul a kocka. Szerda és csütörtök csillagállásai nagyszerűek lesznek számodra, így igazán kiváló, sikeres, eredményes lehetsz az élet különböző területein. A megszokottól eltérően bájossá és lehengerlővé válsz, tele leszel vonzerővel, s hirtelen azon találhatod magad, hogy ezt nemcsak te, hanem mások is felfedezhetik benned. Energikusságod, ambíciód előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz, melyek a jövőben csak hasznodra válhatnak.

Tipp: Ha még keresed az igazit, most biztos nem menekülhet előled, légy kezdeményező!

Bak

Hétfőn jól alakulnak a dolgok, kedden viszont sok feladat vár rád. Türelem és nyugalom! E két szó valós tartalma kellene, hogy most jellemezzen a hét második felében! Fújj visszavonulót magadnak, próbáld lerendezni a dolgaidat, jól is tennéd, hisz a heti csillagállás ennek igazán kedvező körülményeket teremt. Fejezd be azokat a feladatokat, amelyeket hetek óta csak halogatsz, mert most nem húzhatod tovább némelyiket. Rengeteg munka nyomja a válladat, így ha nem teszel az ügy érdekében, komoly galibába keveredhetsz, mely egyáltalán nem tesz jót neked.

Tipp: Semmit ne halogass, ha kell, vállalj plusz órákat, hogy utolérd magad.


Vízöntő

Nagyszerű hét vár rád, bár nem munka vagy anyagiak terén fog ez megnyilvánulni. Ezekben a napokban különösen közvetlen környezeted, azaz családtagjaid és barátaid járulhatnak hozzá szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez, légy nyitott mindenre. Meglehet, hogy olyan helyre invitálnak, ahol érdekes és egyben értékes tapasztalatokat szerezhetsz, és képes leszel más megközelítésben látni a világot és a saját helyedet is az univerzumban. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, sokat tanulhatsz tőlük. Spirituális fejlődés időszaka ez a hét.

Tipp: Próbálj ki új dolgokat. Ha még sosem meditáltál vagy jógáztál, itt az ideje elkezdeni!

Halak

Figyeld az eseményeket, mert minden a te javadat szolgálja ezekben a napokban! Számos kedvező, váratlannak nevezhető, sőt, egyenesen akár szerencsés lehetőséged is adódik a hét folyamán, különösen tanulás és pénzügyek terén. Információéhséged megnő, ráadásul most könnyen alkalmazkodsz a megváltozó körülményekhez, mégis előfordulhat, hogy felbukkanó türelmetlenséged miatt nem tudsz minden alkalmat kihasználni arra, hogy építsd a jövődet. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, de ne kapkodj, ne rohanj, azzal csak félmunkát végezhetsz.

Tipp: Mindig, amikor azt érzed, futnál, szaladnál a cél felé, állj meg és gondolkozz el, tényleg azt az irányt akarod-e követni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.