holdfogyatkozás Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után ismét teljes holdfogyatkozás figyelhető meg június 15-én, ráadásul olyan, amely a földárnyék közepén halad át (centrális fogyatkozás), ennek megfelelően az árnyék a szokottnál is sötétebb lesz. És hogy hogyan befolyásolja ez az életünket? Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója elárulja!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Teljes holdfogyatkozáshoz kötődő babonák, hiedelmek





Thinkstock
Thinkstock

Hogyan hat ránk, emberekre ez a jelenség?



Valóban léteznek angyalok?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110610-valoban-leteznek-angyalok.htmlTeszteld magad! Tudsz titkot tartani?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110607-szemelyisegteszt-tudsz-titkot-tartani.htmlVeszekedés a királyi házban - Rivalizálnak a Middleton nővérek?http://www.life.hu/tested-lelked/20110609-testverharc-a-kiralyi-hazban-kate-middleton-feltekeny-testverere-pippara.htmlA párkapcsolat gyilkosai - Te hol rontod el?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110607-a-parkapcsolat-gyilkosai-te-hol-rontod-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.