Sztárok, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra

Brad Pitt Csányi Sándor színész Christopher Lambert Kamarás Iván Darvas Iván Joseph Gordon-Levitt Heath Ledger Javier Bardem Robert Redford sztár Thomas Jane
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordul, hogy két híresség annyira hasonlít egymásra, hogy úton-útfélen összekeverik őket.

Amikor először láttuk a P.S. I love you című filmet, szinte biztosak voltunk benne, hogy a főhős Javier Bardem - egészen addig, amíg a stáblistán ki nem szúrtuk Jeffrey Dean Morgan nevét. Megdöbbentő, de a két színész a megtévesztésig hasonlít egymásra. Brad Pittet pedig egész életében a fiatal Robert Redfordhoz hasonlítgatták - a Kémjátszma című filmet nézve olyan érzésünk támadt, mintha apa és fia játszanának a filmvásznon. De vannak még jó páran a sztárvilágban, akik nagyon hasonlítanak egy másik pályatársukra. Lássuk, kik ő - most a férfiakkal kezdjük!

Darvas Iván - Kamarás Iván

A két férfi között negyvenhét év korkülönbség van, és mindketten koruk legismertebb színészei között foglalnak helyet. Imádtuk Darvast a Liliomfiban, és csodáltuk Kamarás testét a Miniszer félrelép című filmben. A két Iván együtt játszott 2002-ben a Szent Iván napja című filmben - nagyszerű volt egyszerre látni őket a mozivásznon.

Forrás: http://hu.wikipedia.org; www.ivankamaras.com (fotó: Kaszás Bence)
Forrás: http://hu.wikipedia.org; www.ivankamaras.com (fotó: Kaszás Bence)

James Dean - Luke Perry

A korán elhunyt bálvány a fiatalság és a szabadság megtestesítője. James Dean ihlette hatvan évvel később a sorozatsztár Luke Perry frizuráját a Beverly Hills 90210-ben. De haj ide vagy oda, a két férfi arcberendezése és lazasága is nagyon hasonlít egymásra - persze míg James Dean egy ikon lett, addig Luke megmaradt a Beverly Hills 90210 és más, C-kategóriás filmek sztárjának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Brad Pitt - Robert Redford

Mindketten szőkék, kék szeműek, észvesztően jóképűek, és koruk legszebb férfiai közé tartoznak. Brad legalább olyan szexis volt szőkén és fiatalon Tibetben, mint Robert Redford Hubbellként az Ilyenek voltunk című filmben. A Budapesten is forgatott Kémjátszmában pedig egyszerre tűntek fel a mozivásznon, és bár a film csapnivalóra sikeredett, legalább dupla élvezetben volt részünk a két szőke sármőr láttán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gabriel Macht - Csányi Sándor

A Beavatás és a Rossz társaság című filmek amerikai sztárja nagyon hasonlít hazánk egyik ügyeletes szívtiprójára, Csányi Sándorra. Mélybarna szemek, erőteljes arcforma, hanyag, macsós külső, huncut mosoly - ezek mindkét színész védjegyei. Korban is nagyon hasonlóak - Gabriel mindössze három évvel idősebb a mi Sándorunknál.

Forrás: AFP, RTLKLUB
Forrás: AFP, RTLKLUB

Javier Bardem - Jeffrey Dean Morgan

Bár Javier spanyol származású, szinte megszólalásig hasonlítanak egymásra az amerikai színésszel, Jeffrey Dean Morgannal. Mivel Penelope Cruz hitvese sokkal ismertebb színész, ezért gyakran előfordul, hogy Bardemnek gondolják Jeffrey-t. Mindkettőjük szeme sötétbarna, arcélük igen markáns, alkatuk is hasonló, ráadásul a hajukat is majdnem ugyanúgy hordják!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jeff Bridges - Nick Nolte

Mindketten szőkék, mackósak, kék szeműek, és cseppet sem lágy az arcberendezésük. A két színész között nyolc év korkülönbség van, és sokáig nagyon hasonlítottak egymásra. Ahogy azonban öregszenek, egyre inkább különböznek külsőben és habitusban egyaránt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chad Smith - Will Ferrell

A Red Hot Chili Peppers rockegyüttes ötvenéves dobosa Will Ferrell amerikai színész ikertestvére is lehetne. Ugyanaz a jellegzetes arcforma és testalkat - a hasonlóság kettejük között egyszerűen döbbenetes!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heath Ledger - Joseph Gordon Lewitt

Az Eredet és az 500 nap nyár filmek sztárja, Joseph akár a fiatalon elhunyt Heath Ledger reinkarnációja is lehetne - csakhogy van köztük két év korkülönbség. 1999-ben, a 10 dolog, amit utálok benned című tinivígjátékban együtt is játszottak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Thomas Jane - Christopher Lambert

Mindketten akciósztárok, Jane amerikai, Lambert francia származású filmsztár. Testfelépítésük is nagyon hasonló, mindkettőjüknek fontos munkaeszköze és védjegye az izmos teste. A tizenkét év korkülönbség ellenére is nagyon hasonlítanak.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Válságba kerültél? Tárcsázz!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110816-lelki-segitseg-telefonon-igy-mukodnek-a-segelyszolgalatok.htmlMilyenre festeted a hajad? Olyanok a vágyaid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110804-milyenre-festeted-a-hajad-olyanok-a-vagyaid.htmlTűsarok és gázpedál: Tényleg rosszabbul vezetnek a nők?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110421-tusarok-es-gazpedal-tenyleg-rosszabbul-vezetnek-a-nok.htmlAlagút, fény, nyugalom - Ilyen az élet a halál után?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110726-elet-a-halal-utan-alagut-feny-nyugalom-boldogsag.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted - Ilyenek a barna hajú nőkhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110722-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-ilyenek-a-barna.htmlÖngyilkosjelölt társat keres - Leszel a barátom?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110720-ongyilkosjelolt-tarsat-keres-leszel-a-baratom.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted! - Ilyenek a szőke nőkhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110715-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-ilyenek-a-szoke.htmlA legnagyobb tévhitek a nőkről - leszámolunk velük!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110627-a-legnagyobb-tevhitek-a-nokrol-leszamolunk-veluk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.