személyiség forma lábfej lábujj test talp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, hogy a szem a lélek tükre, de ha igazán meg akarsz ismerni valakit, nézd meg alaposan a lábfejét.

Thinkstock
Thinkstock

Tényleg van ebben valami igazság?

Jane Sheehan reflexológus, a téma háromkötetes szakértője szerint nagyon is. Már több mint egy évtizede foglalkozik lábolvasással, és meggyőződése, hogy a lábfejünk az emésztésünk működésétől a társas kapcsolatainkig mindent elárul rólunk. A továbbiakban az ő kalauzolásával vesszük sorra, mi minden derülhet ki rólunk a lábfejünk alapján.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Nagylábujj



Második lábujj






Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Harmadik lábujj




Thinkstock
Thinkstock

Negyedik lábujj

A hosszú, egyenes negyedik lábujj arra utal, hogy a személy családközpontú. A lábujj elhajlása a szeretteivel való kapcsolat megromlására utal. A kínaiak szerint az ilyen emberek rendkívül érzékeny lelkűek és empatikusak. Akinek ez a lábujja rövidebb, annak nem annyira fontos a család és a társas kapcsolat, inkább más dolgokra összpontosít az életben.

Kislábujj

A rövid kislábujjal rendelkezőkre a gyerekes huncutság jellemző. Kerülik a felelősséget, hamar elunják magukat, és állandóan újabb és újabb szórakoztató tevékenységeket keresnek.
Ha valaki külön tudja mozgatni a kislábujját a negyedik lábujjától, impulzív, kalandvágyó és elbűvölő személyiséggel rendelkezik. Azok, akik erre nem képesek, többre értékelik a rutint, a biztonságot és a lojalitást. Ez alapján tehát a nőknek egyéjszakás kalandra olyan pasit érdemes választaniuk, aki külön mozgatja a kislábujját, de ha valaki jó férjet keres, mindenképpen olyat válasszon, aki nem képes erre.

Fokozatosan csökkenő méretű lábujjak

A szép fokozatosan csökkenő méretű lábujjak módszeres, pontos és rendkívül gyakorlatias személyiségre utalnak. Az ilyen ember odafigyel a részletekre, és mindig befejezi azt, amit elkezdett.

Thinkstock
Thinkstock

Szélesebb lábfej

Az ilyen emberek állandóan mozgásban vannak, egy pillanatra sem pihennek. A kínaiak azt mondják, erősen megveti a lábát a földön.

Hosszú, keskeny lábfej

Az ilyen lábúak imádják a kényeztetést, és nem bánják, ha mások végzik el helyettük a kemény munkát. Erős esztétikai érzékkel rendelkeznek, és szeretik a szépet a környezetükben.

Talpív

A magas talpív a nagyon önálló és önelégült emberekre jellemző. Sok időt fordítanak magukra, és néha azzal vádolják őket, hogy már-már antiszociálisak. Ha viszont valaki átlagos vagy alacsony talpívvel rendelkezik, szereti mások társaságát, és eléggé extrovertált. Szereti jól érezni magát, és annak is örül, ha mások is így éreznek.

Forrás: Medipress

Tipp! Bajuszt növesztett az énekesnő! Kattints a képekért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.