Fura pár - csúnya nőt választott a híres zenész

Take That párkapcsolat komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy egy jóképű férfi egy csúnya nőben találja meg élete szerelmét. Ha ez a hétköznapokban történik, a kapcsolaton maximum a barátok csámcsognak, ha viszont a sztárvilágban, akkor rajtuk nevet a fél világ.

Az inkább a tehetségéről, semmint a szépségéről ismert Catherine Tate komikusnő mostanában Jason Orange-dzsel, a Take That zenekar jóképű énekesével randizik. A pár először egy rendezvényen találkozott, és azóta már sok időt töltöttek el együtt. "Próbálják titokban tartani a szerelmüket, de ez nem nagyon sikerül. Kissé furák együtt, de remekül megvannak. Színházba és moziba járnak, nagyon élvezik egymás társaságát" - vallotta a pár egy ismerőse.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Catherine és Jason először csak barátok voltak, de egy közös munka során egyre közelebb kerültek egymáshoz. Szerelmük a nyár folyamán bontakozott ki, épp azután, miután a nő szakított menedzser kedvesével, Twig Clarkkal. A férfi szíve éppen szabad volt - ő korábban az énekesnő Luluval és Jenny Powell műsorvezetővel is járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.