Nem ritka, hogy egy jóképű férfi egy csúnya nőben találja meg élete szerelmét. Ha ez a hétköznapokban történik, a kapcsolaton maximum a barátok csámcsognak, ha viszont a sztárvilágban, akkor rajtuk nevet a fél világ.

Az inkább a tehetségéről, semmint a szépségéről ismert Catherine Tate komikusnő mostanában Jason Orange-dzsel, a Take That zenekar jóképű énekesével randizik. A pár először egy rendezvényen találkozott, és azóta már sok időt töltöttek el együtt. "Próbálják titokban tartani a szerelmüket, de ez nem nagyon sikerül. Kissé furák együtt, de remekül megvannak. Színházba és moziba járnak, nagyon élvezik egymás társaságát" - vallotta a pár egy ismerőse.

Forrás: AFP

Catherine és Jason először csak barátok voltak, de egy közös munka során egyre közelebb kerültek egymáshoz. Szerelmük a nyár folyamán bontakozott ki, épp azután, miután a nő szakított menedzser kedvesével, Twig Clarkkal. A férfi szíve éppen szabad volt - ő korábban az énekesnő Luluval és Jenny Powell műsorvezetővel is járt.

Így lehetsz te is fotómodellhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-takacs-nora-igy-lesz-valakibol-fotomodell.html Nem telik neki melltartóra? Cicit villantott az örökösnőhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-paris-hilton-nem-vett-melltartot-mellei-kilatszottak.html Csukd be a szád, Lindsay!http://www.life.hu/szepulj/20111014-jobban-tenne-ha-nem-mosolyogna-a-szineszno-lindsay-lohan.html Koszosan, hínárok közt pózol a világ legszexibb nőjehttp://www.life.hu/szepulj/20111014-az-esquire-magazin-cimlapjan-rihanna-a-legszexibb-no.html Shakira elfeledkezett magáról - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111014-shakira-elfeledkezett-magarol-heti-beautymustra.html Hogyan legyek jó nő? - Tökös-almás arcpakolás őszrehttp://www.life.hu/szepulj/20111013-hogyan-legyek-jo-no-oszi-tokos-arcpakolas.html Fánk az arcba - Te bevállalnád?http://www.life.hu/szepulj/20111007-sos-oldatot-fecskendeznek-a-borbe-japanban.html