csokoládé Való Világ hízás VV Kinga evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga napközben próbál figyelni az étkezésére, de esténként nagyon sok édességet nassol. A hónapok alatt felszedett zsírpárnákat már Attila is kritizálja.
Kinga nem viszonozta Attila érzelmeit, ezért bosszúból mostanában minden este megkapja a fiútól, hogy milyen kis husi, milyen jól néz ki meghízva is. Atti egyébként ezt komolyan gondolja, de Kingának nagyon rosszulesik, borzasztóan sérti a hiúságát"

Szeretnél 16 éves lenni?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence, Szabó Balázs
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence, Szabó Balázs

Kattints a képre az elhízott villalakókért!

"Bár ez is furcsa dolog: Kinga már az első hónapban iszonyatosan meghízott, mert hiába figyel napközben az étkezésére, ha este, amikor már sötét van, titokban tömi magába a csokikat. Ez jellemgyengeség. Persze mindenki felszed egy-két kilót, az még nem a vég. De Fecóval együtt bebizonyítottam, hogy lehet bent fogyni is, én kilenc kilótól szabadultam meg, míg Kinga tizennégyet szedett fel" - mesélte a legújabb kieső.

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.