Lefogyasztjuk az országot - Ez Zsír!

zsír diéta fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Jó lett volna úgy felkelni, hogy este elalszol, és reggel már tip-top csaj vagy. De hát ez nem így működik" - mondta Németh Dorottya, és ezzel azt hiszem, mindannyian egyetértünk. A fogyókúra kemény dolog, ám nem lehetetlen.

Dorottya, a fenti kijelentése ellenére lefogyott 42 kg-ot. Nem szeretett volna lemondani sok mindenről, de tudta, hogy a mogyorós csokiról és a kenyérről a paprikás krumpli mellé bizony meg kell feledkeznie. Hozott néhány szabályt. Életmódot váltott.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ROtvljpMZGxYzjnk


Ő az egészségéért tette. Te miért szeretnéd?

Ő 42 kilót akart leadni másfél év alatt.
Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?
Mondd el nekünk, és mi minden segítséget megadunk neked céljaid eléréséhez!



Hogy miért?








Hogy miért van ez?







Nem adhatod fel! Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon, és adjatok tanácsokat és kitartást egymásnak is!



Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.htmlA fitneszguru, aki átformálta Hollywoodothttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111107-tracy-anderson-afitnessguru-aki-atformalta-hollywoodot.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlPróbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.htmlA férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.