Miért teszi ezt magával? Durván felpumpáltatta ajkait a színésznő

Lindsay Lohan plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan nem tudja, hogy jó dolgában mit is csináljon magával - legújabb hobbija az lett, hogy plasztikáztatja magát.
Lindsay régen (jobbra) és most
Nézz meg még több plasztikázott sztárt! Kattints a képre!

Először tavaly októberben, Kim Kardashian lagziján tűnt fel mindenkinek, hogy az egykori gyereksztár plasztikáztatta az arcát. A fotók láttán a The New York Post riportere felkeresett két plasztikai sebészt, akik megerősítették, hogy majdnem egészen biztos, hogy Lindsay arcát feltöltötték. Mindkét profi egyetértett abban, hogy Lohan arcát és ajkait szinte közvetlenül az esküvő előtt pumpálták fel. "Lindsay, aki egyébként huszonöt éves, most már ötvennek néz ki. Persze ő húsznak akar, de hát ez nem sikerül neki" - vallotta akkor dr. Anthony Youn plasztikai sebész. "Ilyen fiatalon semmi szüksége a nőknek ilyen beavatkozásokra!" - tette hozzá a másik sebész, Toby Mayer.

Ha így halad a Bajos csajok egykori szeplős sztárja, akkor hamarosan ő lehet a legfiatalabb plasztikrém Hollywoodban.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.