disznóvágás baleset Csillag születik zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonegy éves Juhász Marci egy disznóvágáson egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően levágott egy jókora darabot a bal kezének mutatóujjából.

A Csillag születik fiatal tehetsége kiskora óta segédkezik disznótorokon, így rutinos "böllérnek" számít. Három évvel ezelőtt azonban majdnem búcsút mondhatott a zenészkarrierjének, mert kis híján megcsonkította a saját kezét.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

"Épp egy héttel a disznóvágás előtt éleztettem meg az összes kést, mindegyik pengeéles volt, így nem is csoda, hogy megtörtént a baj. Épp a hentesnek mutattam, nézze csak, milyen jól vágja a kés a tepertőt, amikor levágtam egy kisebb darabot az ujjamból is. Egy picike bőrdarab tartotta, amit én hirtelen le akartam szakítani, hogy nem kell nekem ez már, mire az édesanyám szólt rám, hogy mi lesz akkor így a gitározással" - mesélte Marci a Blikknek.

A fiú az eset után busszal utazott a szomszédos városba az orvoshoz. "Szerencsére összeforrt az ujjam, igaz, a mai napig nem érzek vele semmit, se hideget, se meleget, tökéletesen érzéketlen. Ez azonban meglepő módon a gitározásnál éppen jól jön, mivel egyáltalán nem fáj, amikor lefogom a húrokat. Úgyhogy talán még jól is jártam vele, pedig eleinte féltem, hogy soha többet nem gitározhatok" - árulta el a Csillag születik egyik fiatal sztárja.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.