A huszonegy éves Juhász Marci egy disznóvágáson egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően levágott egy jókora darabot a bal kezének mutatóujjából.


A Csillag születik fiatal tehetsége kiskora óta segédkezik disznótorokon, így rutinos "böllérnek" számít. Három évvel ezelőtt azonban majdnem búcsút mondhatott a zenészkarrierjének, mert kis híján megcsonkította a saját kezét.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

"Épp egy héttel a disznóvágás előtt éleztettem meg az összes kést, mindegyik pengeéles volt, így nem is csoda, hogy megtörtént a baj. Épp a hentesnek mutattam, nézze csak, milyen jól vágja a kés a tepertőt, amikor levágtam egy kisebb darabot az ujjamból is. Egy picike bőrdarab tartotta, amit én hirtelen le akartam szakítani, hogy nem kell nekem ez már, mire az édesanyám szólt rám, hogy mi lesz akkor így a gitározással" - mesélte Marci a Blikknek.

A fiú az eset után busszal utazott a szomszédos városba az orvoshoz. "Szerencsére összeforrt az ujjam, igaz, a mai napig nem érzek vele semmit, se hideget, se meleget, tökéletesen érzéketlen. Ez azonban meglepő módon a gitározásnál éppen jól jön, mivel egyáltalán nem fáj, amikor lefogom a húrokat. Úgyhogy talán még jól is jártam vele, pedig eleinte féltem, hogy soha többet nem gitározhatok" - árulta el a Csillag születik egyik fiatal sztárja.Sosem törődik bele, hogy öreg? Kilógott Madonna löttyedt feneke a nadrágjábólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120327-sosem-torodik-bele-hogy-oreg-kilogott-madonna-lottyedt-feneke-a.html Sokkal jobban néz ki paróka nélkül: íme, Katy Perry igazi arcahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120328-sokkal-jobban-nez-ki-paroka-nelkul-ime-katy-perry-igazi.html A futás ezer jótékony hatása az egészségedre - Nem csak fogyaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20120328-a-futas-ezer-jotekony-hatasa-az-egeszsegedre-nem-csak.html Kinek akar imponálni? Rihanna intim fotókat közölt a Twitterenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-kinek-akar-imponalni-rihanna-intim-fotokat-kozolt-a-twitteren.html Ledobta a textilt a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120327-nyolc-oran-at-meztelenkedett-vv-kinga.html