A Blikk értesülései szerint kedd délben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz Lorenzo, a ValóVilág első szériájának játékosa.

Forrás: RTL KlubA férfit állítólag olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy az életét már nem sikerült megmenteni. A hírt Majka is posztolta a Facebook oldalán. "Nyugodj békében..." - írta Majka.

Lorenzo 30 évesen került be a valóságshow első szériájába, ahol Ágival szerettek egymásba. Később azonban a férfi visszatért akkori barátnőjéhez, később megházasodott és 2010-ben egy kisfia, később egy lánya született. A baleset az 51-es út dunavarsányi lehajtójánál történt, ahol egy személyautó és egy motor ütközött össze. A motorost súlyos állapotban mentőhelikopter szállította kórházba. A személyautó úgy összeroncsolódott, hogy vezetőjét - aki könnyebb sérüléseket szenvedett - feszítő-vágó eszközökkel kellett kiszabadítani. 

A Life.hu-nak a tragédia után nyilatkozott VV Ági, Lorenzo egykori villabeli kedvese: "Lorenzo halála nagyon megrendített, ő az első ilyen közeli ismerősöm, aki ráadásul tragikusan fiatalon elhunyt. Nem tartottuk intenzíven a kapcsolatot, de az a kaland, amit a Való Világban 10 éve együtt átéltünk, szerintem mindig összeköti ezt a csapatot. Szomorú vagyok, hogy elment, bár tudom, hogy a nem egészen negyven év alatt, amit a Földön töltött, sokkal többet élt, mint más ember akár száz év alatt. Többször beszéltünk telefonon és mindig tervezgettük, hogy találkozunk, elmeséljük egymásnak, kivel mi történt. Fel sem fogom, hogy erre már soha nem kerül sor. Ezúton is részvétemet küldöm a családjának."

 


Gyerekkori traumájával kellett szembenéznie Kocsis Tibinekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-gyerekkori-traumaval-nezett-szembe-kocsis-tibi-xfaktor-gyoztes.html Kronobiológia, avagy a személyiség percmutatójahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-bioritmologia-bioritmus-szamitas-pszichogenetika-kronobiologia-a-szemelyiseg-meghatarozas-modszerei-a.html Íme Hollywood legszexisebb lábai!http://www.life.hu/tested-lelked/20120807-hollywood-legszexisebb-labu-szinesznoi-jessica-alba-jennifer-aniston-keira-knightley.html Férjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.html