36 kilót fogyott a mesés hangú világsztár

diéta fogyás Dreamgirls énekesnő Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hudson döbbenetes átalakuláson ment át az utóbbi években.

A Dreamgirls című film sztárja a napokban elárulta, befejezte a fogyókúrázást. A harmincegy éves énekesnő kijelentette, elege van abból, hogy azt mondogatják neki, ne fogyjon többet. 2010 óta ugyanis harminchat kilótól szabadult meg Jennifer, és saját bevallása szerint most éppen annyi kiló, amennyi lenni szeretett volna. Az egykor 16-os méretű sztár ma már 6-os ruhaméretet hord, és nagyon elégedett csinos külsejével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Kezdem megszokni a testemet, a súlyomat. Korábban hozzászoktam ahhoz, hogy csakis a nagyméretű ruhák közül válogathatok. A mai napig előfordul, hogy egy ruháról úgy gondolom, XL-es méret kell belőle, és mindig elámulok, amikor a stylist közli, hogy elég egy S-es vagy egy M-es méret is" - mesélte Jennifer, aki ma már csinosabb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.