Exével csalja meg barátnője az Afganisztánban szolgáló Harry herceget

Anglia Afganisztán párkapcsolat herceg szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban már a Life.hu is beszámolt, Harry herceg igencsak nagy botrányt kavart, amikor nyáron Las Vegasban bulizott és meztelenkedett. Akkori barátnője, Cressida Bonas szakított is vele ezért, a hercegnek azonban végül sikerült visszahódítania őt.

Boldogságuk azonban nem tarthatott sokáig, Harryt ugyanis katonai kötelezettségei visszaszólították Afganisztánba. Távozása előtt a 23 éves szőke modell megígérte, hogy barátnőjeként várja haza a fiút. A januári leszerelésig azonban még rengeteg idő van hátra és ez hatalmas problémát jelent a fiataloknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Míg Károly herceg megerősítette, hogy fia mindössze háromszor telefonált haza, addig Cressidával szinte minden nap beszél és győzködi a lányt, hogy várjon rá. Nincs könnyű helyzetben a fiatal modell sem, ugyanis egy másik Harry is bekerült a képbe. A lány exe, Harry Wentworth-Stanley ugyanis júliusban a fejébe vette, hogy visszaszerzi volt barátnőjét, akivel az egyetemi éveik alatt jártak együtt.

A Napi hímben minden nap megajándékozunk egy pasival - Nézegess képeket



Harry és Cressida júliusban, a Batman-film premierjén találkoztak, a hírek szerint azóta alkotnak egy párt. Hogy a szépséges modell megvárja-e hercegét, egyelőre nem lehet tudni, a párt és a lányt ostromló exbarátot azonban itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.