Megdöbbentő - idegenek, mégis ikreknek néznek ki

ikrek fotós Francois Brunelle kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegenek, akik ugyanúgy néznek ki, pedig nem rokonok, sőt, nem is ismerték egymást azelőtt. Ilyen embereket fotózott egy kanadai művész. Hátborzongató!

"Nem vagyok hasonmás!" - ez a címe egy kanadai fotóművész, Francois Brunelle zseniális projektjének. Ebben olyan vadidegen embereket fotózott együtt, akik nem ikrek, semmilyen kapcsolat nincs közöttük, mégis ugyanúgy néznek ki. A művész 12 évig kereste alanyait. Megérte. Összesen 200 darab kép készült el, mind fekete-fehér és csodálatos. Egy nagy, nemzetközi kiállítást is rendezett belőle.

Fotó: Francois Brunelle
Fotó: Francois Brunelle

Kattints a képre, és nézz meg még több hasonmást galériánkban!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Megint nem sikerült elcsípni a Nagylábúthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130424-ket-fiatal-fiu-egy-oriasi-bomlo-labnyomra-bukkant-amerikaban-egy.htmlMegint lecsapott a legendás szörny, Chupacabrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130422-chupacabra-a-mitikus-leny-bukkant-fel-puerto-ricoban-egy-guayama.htmlGabonakörök: misztikum vagy gonosz átverés?http://www.life.hu/tested-lelked/20130418-ezoteria-gabonakorok-ufo-leszallopalyak-lennenek-vagy-csak-atveres-ez-a.html80 éve retteghetünk a hírhedt szörnytőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130419-80-eve-1933ban-lattak-eloszor-a-loch-nessis-szornyet.htmlHeteróból meleg pasit faragna egy illuzionistahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130419-derren-brown-brit-illuzionista-azt-tervezi-hogy-kovetkezo-showjan-heterobol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.